Britta Baumann – online produkter

En samling af mine personlige favoritter af Britta Baumann's online produkter

Britta Baumann og jeg har startet et samarbejde op hvor jeg har fået lov til at dele hendes online kurser, workshops, og meditationer med dig.

Samarbejdet går ud på at jeg modtager kommission hver gang du investerer i et af Britta Baumann ‘s online produkter via denne sides links til produkterne.

Britta Baumann’s online produkter har hjulpet mig meget i min egen personlige udvikling og transformation gennem de seneste år.

Her finder du en samling af mine personlige favoritter indenfor Britta Baumann’s online produkter, som jeg selv bruger og giver mine varmeste anbefalinger.

En rigtig fed feature hun har på sin hjemmeside er muligheden for at trække gratis kort fra smukke kortsæt hun har skabt.

Prøv f.eks. et 3-korts oplæg for at tiltrække mere overflod på linket her: 3-korts oplæg med Abundance Activation

Eller hvis du som jeg elsker dyr og naturens stilhed kan et kort fra Winter Forest Frequencies Oracle måske være noget for dig. Træk kort fra WFF nu.

Husk også at tjekke Divine Nature Healing kortsættet ud, som du finder lige her: Træk et gratis kort fra Divine Nature Healing Oracle.

Alle links på denne side er annonce-links, hvilket betyder at de er med coockies.

Gratis lækkerier fra Britta Baumann

*

MANIFESTATION I 3 TRIN

Britta Baumann
YAY – BRITTA BAUMANN HAR SKREVET EN GRATIS E-GUIDE TIL DIG MED EN 3-STEPS MANIFESTATIONSFORMEL.

Få indsigt i at manifestere med lethed.

Du modtager med det samme:

✅ Din e-guide, der er spækket med manifestations principper, ekspanderer din bevidsthed til at kunne modtage penge, rigdom og alt det, du drømmer om.

✅ 3 Simple men effektive trin, der forstærker dit fokus og din vibration, så du med lethed kan manifestere dine ønsker.

✅ Powerfulde redskaber i processen med at manifestere penge, kærlighed, glæde og alt det, dit hjerte begærer.

Værsgo’ at haps den her:
Britta Baumann ‘s meditationer og healinger

Britta Baumann’s healings meditationer er brugt af rigtig mange mennesker, unge som gamle, mænd og kvinder til at heale sig selv med, når energien har brug for et løft. Hun elsker at hjælpe andre mennesker med at finde ind i deres egen ro og styrke, og netop dette giver jeg dig her muligheden for her.

Vær opmærksom på: Hver meditation har tilkoblet healing – efter din registrering modtager du lydfilen i din indbakke, og du kan downloade den og lytte til den igen og igen, hver gang du trænger til en healende stund.
Britta Baumann
Unicorn Healing Meditation – Enhjørningens Rejse

Enhjørningens energi er en ren velsignelse af din sjæl. Du kan simpelthen ikke finde et mere fint, rent og højt vibrerende væsen i dette univers. Enhjørningen gemmer på livets hemmeligheder om evigt liv og kan heale dig virkelig dybt.

I denne smukke healingsrejse skal du møde en smuk enhjørning, som vil gøre dig i stand til at forbinde dig med din sjæl og få healet dit selvværd idag.

Musikken er specielt designet til at bringe dig i en dyb modtagende tilstand, hvor du har lettere ved at åbne op ind til din dybere energi og få maksimalt udbytte af healingen. Du vil efterfølgende være rørt i dit hjerte af den reneste kærlighed.

*Britta Baumann
Elephant Grounding – Healing Meditation

Elefanten hjælper dig med at forbinde dig med din personlige autoritet og din indre styrke. Hun kan udvikle din følsomhed så du bliver bedre til at se med dine øjne, ikke kun dit store hjerte. Hvis du har en dejlig naiv side, som altid ser det gode – kan elefanten vil hjælpe dig med at sortere.

Husk at hun er en dygtig og stærk energi som bare venter på, at du skal forbinde dig med hende. Hun er en rolig majestæt med en stor udholdenhed og healende egenskaber – disse gaver kan du modtage fra hende, når du har brug for dem. Når du udviser din taknemlighed og glæde over at arbejde sammen med hende, vil hun til gengæld velsigne din sjæl og beskytte dig mod fjendskab, ondskab og ulykke. Lydfilen indeholder selvfølgelig høj, rolig og ren animal spirit healing – og er beregnet som en hurtig og nem måde dagligt eller ugentligt at forbinde dig med denne stærke energi på.

*Britta Baumann
Vibrationel Healing – Pegasus Energy

I denne magiske healingssession får du besøg af en meget unik og powerfuld mester, som indeholder en ekstremt høj og ren vibration på højde med enhjørningens, nemlig Pegasus energien. Pegasus energien er fuld af guddommeligt lys i alle regnbuens stråler og er fænomenal til at rense negativ energi bort. Pegasus healingen går ekstremt dybt i både krop, sind og sjæl, og vil efterlade dig i de højeste vibrationer, næsten som du bliver nulstillet og genfødt som det stærke og lysende menneske du virkelig er.

I denne smukke healingsrejse skal du møde en fantastisk Pegasus, som vil rense dine lave frekvenser bort og heale din evne til at føle dig stærk, fri og autentisk. Musikken er specielt designet til at bringe dig i en dyb modtagende tilstand, hvor du har lettere ved at åbne op ind til din dybere energi og få maksimalt udbytte af healingen. Du vil efterfølgende være renset og restitueret i dine dybeste energilag.

*Britta Baumann ‘s kurser og workshops

Britta Baumann har lavet en perlerække af online kurser og workshops. Jeg har håndplukket nogle af dem til dig.
Soulmate Tribe Healing – 3. Øje Activation og Healing

Helt ny og magisk healing og aktivering af dit 3. øje og dermed din evne til at se din egen rolle i den gyldne tidsalder.

Sessionen er dedikeret til min Soulmate tribe, så er du en af mine soulmate fans, så er jeg klar med en intens og stærk energi til dig ! Jeg healer og aktiverer dit 3.øje og dermed evnen til at se din egen rolle i Den Gyldne Tid mere klart. 

Lyskrigere over hele verden klækkes lige nu en efter en, fordi verden har brug for dig til at lyse op og bidrage til en mere ren og kærlig verden. Problemet opstår, når du ikke kan se dig selv som værende værdifuld. Dette kan resultere i at dine evner og dit bidrag forbliver låst inde i dig selv. I denne session får du lov til at opleve hvem du virkelig er, og se dig selv fra et højere perspektiv.

Denne healing er for dig hvis:

– du ligesom mig er en lyskriger.
– du oplever at du stadig tvivler på dig selv.
– du elsker at være en del af mit community, og du anser dig selv for at være en af mine hardcore soulmates.
– du er 100% klar til at åbne dig op for en stærk healing, der strømmer rent fra en af Den Gyldne Tids stærkeste præstinder, nemlig mig.
– hvis du VED i dit hjerte og i din sjæl at du er skabt til at hjælpe denne verden på din helt egen måde.

Efter din registrering modtager du en mail med link til videoen hvor sessionen finder sted. Den varer i ca. halvanden time. Jeg glæder mig usædvanligt meget til at kalde mine sande soulmates ind og tilkalde den familie af spirits, der følger vores unikke soulmate klan og kanalisere budskaber til dig undervejs.

Ses på den anden side, hvor DU ser dig selv tydeligt og klart … med en Præstindes øjne.

Efter din registrering modtager du videoen, der blev optaget live i en lukket gruppe og replay’et er har en nøjagtig ligeså stærk, magisk, healende og transformerende virkning.

Er du en af sande soulmates, så er din invitation lige her:

*
Britta Baumann
Healing, grounding and awakening your inner Goddess

Det er SUPER vigtigt, at du er grounded i dig selv, når du er et empatisk, intuitivt og følsomt væsen. 

Kurset her grounder og healer dig I dybden og vækker din kvindelige urkraft, der ligger gemt i dine dybder. 

Du får 3 moduler med powerfulde sessioner, der bl.a. grounder dine tanke- og følelsesmæssige lag, healing i dine chakras & kanalisering på at slippe gammel energi, healing af din power, healing af din indre gudinde og MEGET MERE. 

I dette fantastiske kursus modtager du også 2 activations med healing, som bl.a. vil give dig en masse ny indsigt i dine guddommelige gaver og din indre gudinde-kraft. Her får du virkelig lov til at slippe dybe sår og gamle smerter, her venter en sand genfødsel af din energi.

Det hele er bare ren lækkeri til hele dit energivæsen, som giver dig mulighed for en total afbalancering.

*Selvværds kurset

Du er sikkert landet lige her – lige nu fordi du har fået NOK af at lade et lavt selvværd styre dit liv. Du har ikke brug for flere skuffelser og følelsen af ikke at være god nok ! Inderst inde ved du jo godt, at du er noget værd, men du er endt i en negativ spiral af energi, hvor du nu sidder fast i mindreværd.

Hvis du er som de fleste andre intelligente kvinder, jeg har arbejdet med, så ved du nemlig godt, at dit mindreværd virkelig bremser dig. Du ved, at du spilder en masse tid og muligheder, og at verden slet ikke får set den virkelige dig.

*Britta Baumann
Stop Selvsabotagen

Hvis du er et dynamisk menneske, har du minimum én stemme i dit hoved, der blander sig i alt, hvad du gør eller drømmer om at gøre. Nogle gange er stemmen eller stemmerne hyggelige og opløftende … Den negative selv-snak der plager langt de fleste menneskers energi på denne planet, kan være smertefuld og ja, forkrøblende for din sjæl. Den kan drive dig til vanvid. Og vanviddet består i, at du slet ikke lever det liv, du er født til at leve. Det liv, du drømmer om. Hvis du ikke lærer at tøjre denne indre sabotør, vil den ødelægge alle dine forsøg på at rejse dig i dit fulde potentiale, spolere alle de muligheder, der er til dig og efterlade dig knækket, forslået og uden håb.
NB: Der indgår annonce-links på denne side.


Denne hjemmeside bruger cookies, så for at kunne give dig den bedste oplevelse med at bruge siden, skal du acceptere min brug af cookies.   Læs mere