Privatlivspolitik og handelsbetingelser

Dette website ejes af Anna Maria Olsen, Ruevej 32, 5672 Broby, CVR 33013906.

EU ønsker at styrke beskyttelsen af personoplysninger og har derfor erstattet databeskyttelsesdirektivet med data beskyttelses forordningen (GDPR – General Data Protection Regulation). På websitet indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider du klikker på (interesser)

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookie- og privatlivspolitik

Websitet anvender “cookies”, som er tekstfiler, der gemmes på din browser, når du besøget et website.

Cookies anvendes med henblik på at foretage statistik og målrette markedsføring og annoncer til relevante modtagere, der bl.a. vil kunne forbedre brugeroplevelsen.

For at bruge websitet skal du acceptere brugen af cookies, og såfremt du ikke ønsker det, har du til en hver tid mulighed for at slette og blokere brugen af cookies via din egen enheds indstillinger. I så fald kan du risikere, at der er indhold du ikke kan få vist og at siden ikke fungerer optimalt.

Køb af online ydelser og modtagelse af e-mails

Produkterne bliver leveret digitalt på medlemsside eller via e-mail. Det er dit eget ansvar at gemme disse mails, der indeholder vigtige informationer om adgang til de købte produkter, herunder eventuelle login-oplysninger.

Produkter kan købes med både VISA, Dankort, Mastercard, eller MobilePay. Ved abonnementsbetaling og ratebetaling kan der benyttes VISA, Dankort eller Mastercard. Dine kortoplysninger er krypterede, og Naturensommedicin.dk har dermed ikke adgang til oplysningerne på dit betalingskort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

De personlige oplysninger, som du indtaster ved køb gennem websitet opbevares på Simplero, der er GDPR compliant og dermed opbevarer personlige data sikkert, og i henhold til gældende EU lovgivning. Der gemmes ikke andre data end dem som du har angivet i forbindelse med dit køb, og de vil ej heller blive videregivet.

Den emailadresse, som du har tastet ind i forbindelse med dit køb, bruges til at sende dig vigtige informationer vedr. dit køb, herunder faktura og oplysninger om levering.

Såfremt du aktivt har tilvalgt at modtage nyhedsbrev/marketing mails vil du modtage disse, og de sendes udelukkende til dig, hvis du har givet dit samtykke. Nyhedsbreve/marketingmails kan til en hver tid afmeldes, hvis du ikke længere ønsker at modtage dem. Alle emails har et link i bunden, hvor du kan se, hvad du er skrevet op til og afmelde dig.

Oplysninger, der er indsamlet via nyhedsbrev bruges til markedsføring på sociale medier og til at sende dig nyhedsbrevet. Oplysninger, der er indsamlet i forbindelse med køb anvendes udelukkende til at levere og fakturere ydelsen.

Dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven og de bruges udelukkende til det formål, de er indsamlet til og når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant, vil de blive slettet.

Der opbevares og anvendes almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve, via kilderne:

  • Direkte af dig ved tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • Databehandlingssystemet Simplero.

Behandlingsgrundlag

Disse oplysninger lagres og behandles af en eller flere af disse årsager:

  • Naturensommedicin.dk’s legitime interesse i at markedsføre virksomheden.
  • For at Naturensommedicin.dk kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at Naturensommedicin.dk kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere

Dine personoplysninger kan blive videregivet under følgende omstændigheder:

Naturensommedicin.dk  har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er en garanti for, at de overholder gældende lovgivning om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe og Nets til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero til håndtering af tilmelding og køb af produkter og relevante emails i denne forbindelse.
  • Simplero til håndtering af mailadresser til udsendelse af digitale nyhedsbreve.
  • Terapeut Booking til håndtering af tilmelding, tidbestilling og køb af sessioner, workshops og retreats med fysisk fremmøde hos Naturensommedicin.dk

Opbevaring

Dine personoplysninger opbevares og behandles, i det tidsrum det er nødvendigt og til de nævnte formål:

  • Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt Naturensommedicin.dk ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.’
  • I forbindelse med levering af produkter og tjenester vil dine personoplysninger blive opbevaret i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, eksempelvis fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig og såfremt du ikke ønsker at have dine oplysninger opbevaret, kan du kontakte Naturensommedicin.dk for at få dem slettet fra systemet og få en skriftlig bekræftelse herom.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Levering af digitale produkter:

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Der er 14 dages returret på alle produkter, såfremt de ikke er downloaded/streamet, da det anses som brud på emballagen. I det øjeblik de downloades/streames, anses det for brudt emballage, og fortrydelsesretten bortfalder. Al trafik og streaming trackes i backend.

Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, og endnu ikke har downloaded/streamed materialet, så kontakt os på kontakt@naturensommedicin.dk

Et abonnement er en mulighed for mod betaling af et månedligt beløb, at få adgang til ekstra digitale kurser og træninger, som ligger tilgængelige på en lukket medlemsside, hvor kun abonnenter har adgang. Digitale produkter som ligger på den lukkede medlemsside kan ikke downloades og kan således kun benyttes så længe du har adgang til medlemssiden. Ved afmeldelse af et månedligt abonnement bortfalder adgangen til medlemssiden og de ekstra digitale produkter.

Alle rettigheder til digitale kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Naturensommedicin.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt til privat brug. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Alt materiale er beskyttet af copyright lovgivning, og må derfor ikke deles, kopieres eller plagieres. Brud på dette medfølger retsforfølgning.

Alle produkter og ydelser købes og anvendes på eget ansvar og kan ikke træde i stedet for læge- eller psykologhjælp. Alle produkter og ydelser skal således opfattes og anvendes som inspiration. Personer med fysiske, psykiske lidelser eller kroniske sygdomme bør altid konsultere en læge. Anna Maria Olsen og Naturensommedicin.dk kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte bivirkninger, som ydelserne måtte medføre.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Handelsbetingelser hos Naturensommedicin.dk

Generelle oplysninger

Naturensommedicin.dk
Ruevej 32
5672 Broby
CVR nr.: 33013906
Email: kontakt@naturensommedicin.dk

Priser

Hos Naturensommedicin.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Naturensommedicin.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede ydelser eller digitale produkter.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst på kontakt@naturensommedicin.dk.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Naturensommedicin.dk.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Naturensommedicin.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Levering af digitale produkter

Digitale produkter (eller link til download) bliver leveret via e-mail. Levering sker i løbet af få minutter. Skulle der være problemer med at modtage e-mailen, kan du skrive til kontakt@naturensommedicin.dk

Fortrydelsesret for digitale produkter

Der er ikke returret på digitale produkter, idet du modtager adgangen straks efter dit køb.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig mails med nyheder, tilbud om oplevelser eller produkter, eller nyt fra Naturensommedicin.dk. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Arrangementer, kurser, foredrag og workshops

Din tilmelding til arrangementer, kurser og workshops er gyldig, når du har betalt for deltagelse. Det sker automatisk ved din tilmelding.

Når du tilmelder dig arrangementer, kurser, foredrag og workshops hos Naturensommedicin.dk, kan du fortryde din deltagelse frem til 14 dage før arrangementet afholdes.

Fortryder du din deltagelse, refunderer vi naturligvis din billetpris, dog fraregnet et administrationsgebyr på 10 % af den fulde pris.

Du kan ikke afmelde dig et arrangement, kursus, foredrag eller en workshop, når der er under 14 dage til afholdelsen (hvis flere dage, første dag).

Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt. Når der er 14 dage eller under til arrangementets start, kan du ikke længere få pengene retur. Betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Aflysning eller ændringer

Arrangementer, kurser, foredrag og workshops hos Naturensommedicin.dk afholdes på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. Hvis vi er nødt til at aflyse, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb.

Reklamationsret for ydelser

Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos Naturensommedicin.dk, skal du kontakte kontakt@naturensommedicin.dk.

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret for tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@naturensommedicin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk

hjemmeside: forbrug.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@naturensommedicin.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Persondatapolitik hos Naturensommedicin.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Naturensommedicin.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Naturensommedicin.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.naturensommedicin.dk er Anna Maria Olsen, Ruevej 32, 5672 Broby, cvr nr. 33013906

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos one.com og betalingssystem gennem Stripe, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i one.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@naturensommedicin.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Naturensommedicin.dk
Ruevej 32
5672 Broby
Telefon:
Email: kontakt@naturensommedicin.dk