Mental sundhed

Mental sundhed kan blidt styrkes på en naturlig måde.  Natur- og hesteassisteret terapi er en effektiv metode til at hjælpe mennesker med at styrke deres mentale sundhed på en naturlig måde.

Naturensommedicin.dk er en virksomhed stiftet og drevet af Anna Maria Olsen som er speciallæge i almen medicin og uddannet hesteassisteret terapeut ved Truels Vallø Bisgaard.

Efter mange år som læge valgte jeg at sælge min lægeklinik i Odense for at starte op som selvstændig hesteassisteret terapeut i 2016.

Jeg ville skabe det behandlingstilbud til mennesker med angst, stress og PTSD, som jeg ville ønske eksisterede da jeg selv havde brug for det.

Hvad er hesteassisteret terapi?

Hesteassisteret terapi er en veldokumenteret intervention, som er designet til at hjælpe mennesker med at styrke deres mentale sundhed.

Hestene hjælper mennesker med at opløse tilstande som udbrændthed, stress og angst, og er særdeles velegnet til at bearbejde traumer og PTSD på en blid måde.

Da hestenes nervesystem ligner vores og indeholder spejlneuroner, vil mødet med hestene afsløre hvilke blokeringer, ubalancer eller konflikter der er i os.

Sessionerne foregår typisk med terapeutens heste i naturen hos terapeuten.

Mental sundhed
Guidet meditation til lyden af heste som spiser hø
 

Hvordan kan du styrke mental sundhed i naturen?

Metoden (equine facilitated therapy) er oprindeligt udviklet i USA hvor det bl.a. bliver brugt til at hjælpe krigsveteraner med PTSD.

Hestene er senstitive dyr, som giver mennesker kontakt til følelser, tanker og kropslige oplevelser.

Når der er nærvær og kontakt, opstår tryghed, og terapien er i gang.

Som uddannet hesteassisteret terapeut er det min opgave at skabe trygge rammer for dig, så du får plads, tid og mulighed for at mærke dig selv.

Du kan få hjælp af hestene til at:

* genfinde glæden og livsgnisten

* styrke selvværdet, opløse angst og lindre stress

* genopbygge tillid til mennesker

* bearbejde en sorg eller tidligere traumer og opløse dine blokeringer

* lindre PTSD og mærke dig selv igen.

Jeg tilbyder 1:1 forløb og gruppeforløb til både private og virksomheder.

Kontakt mig og bestil tid til et gratis gennembrudskald, hvis du vil have min hjælp til at får klarhed over dine næste skridt.

Hesteassisteret terapi, som er en samtaleterapi i naturen mellem mennesker, er et veldokumenteret og effektivt supplement til at styrke mental sundhed i Danmark.

Sessioner og forløb hos Naturensommedicin.dk bør aldrig erstatte igangværende medicinsk behandling af hverken fysiske eller psykiske behandlingskrævende lidelser.
SE HVAD JEG KAN TILBYDE DIG

Gratis brevkasse til dig!

Hop med ind i den helt nye Facebook gruppe og stil dit spørgsmål.

Brevkassen – Spørg en læge og hesteassisteret terapeut om stress og angst har nu åbnet dørene og du er inviteret.

Blogindlæg som kunne have din interesse.


Få et gratis gennembrudskald
bestil en tid

Kommende arrangementer