Bryd fri af fortiden

Grib muligheden for at tappe ind i dit fulde potentiale og leve dit liv med friheden til at stråle som den kvinde du er født til at være.

Bryd fri af fortiden er et helt nyt online kursus til dig med redskaber til at give slip på fortiden og styrke selvværdet, så du kan stråle dit lys, som den fantastiske kvinde du er født til at være.

Denne online træning, som jeg vil dele med dig, vil give dig smutvejen til at du kan opløse gamle traumer på en blid og naturlig måde uden at blive retraumatiseret, men lad mig først fortælle dig lidt om hvem jeg er og hvorfor jeg har skabt denne online træning.

Mit navn er Anna Maria og jeg har levet med angst og kroniske smerter det meste af mit liv efter traumer i min barndom og opvækst.
Men en dag traf jeg en beslutning, som ændrede mit liv.
Jeg startede i terapi, og det som virkede for mig var samtaleterapi i naturen ude ved hestene.
Jeg solgte lægeklinikken for at starte et nyt kapitel i mit liv hvor jeg prioriterede egenomsorg og mental trivsel ind.
Som tidligere praktiserende læge og nyudsprungen forfatter hjælper jeg andre sensitive og introverte kvinder med at bryde fri fra fortidens lænker på en blid og naturlig måde og styrke selvværdet, så de kan stråle deres lys som de fantastiske kvinder de er, helt uden at føle sig forkert.

På min egen personlige livsrejse lærte jeg, at naturen og heste kan lindre stress og angst i mennesker, og hestene kan med deres blide muler opløse gamle traumer helt uden at jeg behøvede at fortælle min historie igen og igen.
Hestene ser dig som den du er og vælger at være sammen med dig, fordi du er dig, hvilket giver kontakt til indre visdom og styrker tilliden og selvværdet på en naturlig måde.

 

Nu er det din tid at stråle

Jeg har selv gået vejen fra sorg og traumer til glæde og frihed, og har derfor lavet denne online træning til dig.
Nu er det din tur til at stråle dit lys.Min erfaring er at mange sensitive kvinder kæmper med uforløste traumer og kroniske smerter, og har måske prøvet at gå ved en psykolog eller læge uden at opleve at de fik det bedre, så derfor er de mere skeptiske over om noget overhovedet kan hjælpe dem videre og skabe den transformation de drømmer om.
Der er også kvinder, som er bange for at gå i terapi, fordi de ser det som et nederlag, eller tror at andre måske vil grine af dem, når de fortæller at de har fået hjælp i naturen til at komme videre.

Jeg har mangeårig erfaring med at lindre stress og angst med samtaleterapi og er den eneste i Danmark, som både er speciallæge i almen medicin og uddannet hesteassisteret terapeut. Og så har jeg selv gået vejen fra angst og traumer til glæde og frihed, så jeg nu kan dele alle smutvejene med dig.

Hvis ikke nu, så hvad eller hvem hvornår?

Hvis du fortsætter med at gøre som du plejer, vil du få de samme resultater om og om igen, med det resultat at du forbliver hvor du er, men er det det du vil? Eller er du klar til at skabe en positiv forandring i dit liv?

Hør her, hvis du ligesom jeg, er sensitiv eller ængstelig af natur, tænker jeg at du kan få brug for hjælp på din vej.
Det kan blive utrolig hårdt og ensomt at forsøge at finde ud af det hele alene uden støtte på din vej, og jeg ville elske, hvis du valgte at det skulle blive mig.
Hele forløbet varer 6 uger med et modul om ugen.
Vi går i gang allerede mandag d. 16. august hvor du får adgang til det første modul.

Efter implementering af træningerne vil du kunne:

  • Sætte en stærk intention fordi du har fået en dybere forståelse af hvem du er og hvorfor du er som du er.
  • Træffe beslutninger fra hjertet uden at føle dig forkert.
  • Have klarhed over de vaner og mønstre som holder dig tilbage fra at leve det liv du er født til at leve.
  • Sætte grænser og standarder ved at være kreativ i stedet for reaktiv.
  • Spotte dine energidræn og vide hvordan du bringer balance i dine energier så du hviler mere i dig selv
  • Trække på dine indre ressourcer og bruge dine skyggesider som superkrafter.
  • Opløse overvældelse og skabe nye vaner, som passer til den version af dig som du har forvandlet dig til.
Hvis du vælger at tilmelde dig INDEN d. 16. august, får du hele træningen til en særlig intropris på kun 4997 kr 1997 kr (inkl moms) og som en ekstra gave får du også 2 bonuser med oveni hatten:

Dine bonuser:

 

Bonus 1:  En groundende meditation som hjælper dig med at komme ned i kroppen.

Bonus 2: Mulighed for at blive holdt til ilden med Live online gruppecoaching hver uge i de 6 uger kurset forløber.

 

 

Når du har investeret i kurset, kan du enten vælge at følge kurset sammen med os andre i 6 uger, eller du kan vælge at gå materialet igennem i dit eget tempo. Du bestemmer.tilmelder du dig EFTER d. 16. august bliver prisen 4997 kr, så klik på linket her allerede i dag, så også du kan sidde i dine trygge rammer og komme i gang med at folde dig ud som den fantastiske kvinde du er født til at være.

Disclaimer:
Indholdet af denne træning, såsom tekst, grafik, billeder og andet materiale, er beregnet til informations- og uddannelsesmæssige formål og ikke til rådgivning af medicinsk eller mental sundhed. Indholdet af denne træning er ikke beregnet til at erstatte professionel medicinsk rådgivning, diagnostik og/eller behandling. Kontakt din egen læge før du foretager ændringer i din kost, træningsrutine, medicinske behandling, livsstil og/eller mental sundhedspleje.