ANNA MARIA

Anna Maria Olsen er autist (Asperger) født i 1976 i København.

Hun er forfatter til bøgerne “Hesteassisteret terapi” og “VÆRDIG”.  Derudover er hun uddannet speciallæge i almen medicin og hesteassisteret terapeut med mangeårig erfaring med at bruge støttende samtaler til at lindre tilstande som stress og angst samt sorg- og traumebearbejdning.

Hun har levet med angst det meste af sit liv og i 2015 gik hun ned med stress og brændte ud som praktiserende læge. Naturen og hestene blev hendes vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Nu driver hun virksomheden Naturensommedicin.dk. Her støtter hun stressramte kvinder med autistiske træk gennem samtaler i naturen uden flere måneders ventetid.

Anna Maria tror på at naturen og dyrene kan hjælpe mennesker med at genfinde gnisten og styrke selvværdet.

Gennem årene har hun udviklet en helt ny forklaringsmodel om hvorfor naturen og dyrene har en beroligende effekt på menneskers nervesystem. Hun har skabt metoder til hvordan vi kan bruge naturen og dyrene til at lindre tilstande som stress og angst på en naturlig måde. 

 

Kontakt Anna Maria hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om dine muligheder for at opleve Naturen Som Medicin.FORSIDE


DU TILBYDES


HESTENE:


 

Denne hjemmeside bruger cookies, så for at kunne give dig den bedste oplevelse med at bruge siden, skal du acceptere min brug af cookies.   Læs mere